tirsdag 23. februar 2010

Urtekram No Perfume

Urtekram No Perfume er en serie utviklet i samarbeid med det Danske astma og allergi forbundet. Serien består av shampoo, balsam, bodylotion, dusjsåpe, håndsåpe og deodorant. Den kan selvfølgelig brukes av alle, men er veldig godt egnet til mennesker med sensitiv hud. Mange ønsker jo også å slippe duft i produktene uten å være plaget med allergi o.l, og da er denne serien ideell! Den er som alle produktene til urtekram fri for kjemiske stoffer, parfyme, farge og konserveringsmidler. Sertifisert økologisk av Ecocert og produktene er veganske og ikke testet på dyr. Klikk på bildet for å lese mer om produktene.

2 kommentarer:

  1. Noen som har prøvd bodylotion? Er på jakt etter en som er god og UTEN lukt! Er så lei av å bruke penger på kremer som lukter og blander seg med parfymelukt, og, ja.. :)

    SvarSlett
  2. Har bare prøvd hånd og body lotion med oliven foreløpig. Men kan iallefall si at den er veldig god.Trekker godt inn, og det tar lang tid før du føler at du må smøre deg igjen. Er jo litt lukt i denne, men veldig svakt,så vil tro den parfymefrie er helt luktfri.

    SvarSlett